Rreth Nesh

Sunset Saranda Restaurant! Ne mund tju pershkruajme shume per fillimin e restorantit tone qe ka nje pamje magjepse oqeanike ku klientet surprizohen. Restoranti jone e ka fillimin qe nga 2006 si nje restorant peshku I vogel dhe pasi shikonim qe duheshin te tjera produktesh nga klientet ne filluam po ashtu me picerin me dru qe eshte shume e paket ne sarande dhe po ashtu ne filluam te ofronim specialitetet shqiptare qe na kerkoheshin nga turiste te huaj. Ne kemi mbi 150 vende plazhi ku secili kliente qe konsumon ne restorantin tone te peshkut plazhi dhe shezlloni eshte falas. Ne e adhurojme kur klientet tane ngelet te kenaqur me specialitetet tona! Sidomos peshku qe eshte mjeshteria jone.

Our Partners: