Restorant

Sunset

Beach Bar

Restorant Sunset

Gatimi ka të bëjë me njerëzit. Ushqimi është ndoshta e vetmja gjë universale që ka vërtet fuqi për t'i bashkuar të gjithë.
Pavarësisht se çfarë kulture, kudo nëpër botë, njerëzit hanë së bashku.”

Perzgjidh Ushqimin

Te sapo gatuar ne grill

Deshmi

Te gjithe i duan gatimet tona .

"Vend i bukur buzë detit dhe shumë i qetë, restorant shumë i mirë dhe ushqim i shijshëm. Shumë miqësor dhe vendi ishte i mrekullueshëm!!
- Thimion
"Një vend i mrekullueshëm, një bar me një atmosferë qiellore dhe pamje të mrekullueshme. Ushqim i shijshëm, shërbim profesional. Unë rekomandoj! Ne do të vijmë këtu përsëri!"
Czarownica_Egoistka
Darkë relaksuese me erën dhe zhurmën e detit Kuzhinier shumë miqësor, i vëmendshëm dhe i dobishëm. Në gjendje të plotësojë shijet e ndërlikuara të klientëve) Ushqim deti i shijshëm dhe vend i qetë afër plazhit
Tetiana B
“Verë të këndshme Kalojmë një pasdite në barin e plazhit dhe më pas hëngrëm darkë. Vira të mira, pronarë miqësorë ushqim deti."
Er_Hima

Fotot tona të brendshme

 

Hidhini një sy disa fotove të bukura të realizuara brenda dhe përreth ambienteve tona.