Menuja Jone

Makaronat dhe ushqimet më të mira të detit

Ushqimet italiane dhe mesdhetare janë në menunë e këtij restoranti.

Restoranti ka një tarracë të këndshme verande dhe shërben kuzhinë lokale me përbërës të freskët.

Ushqim deti

Pasta

Mishra

Pije

Uje

Me/ Pa Gaz

Pije te ndryshme

Coca-Cola / Fanta / Sprite   

Birra

Birra alkolike/ Birra Jo alkolike

Embelsira

Akullore

Vanilje / Luleshtrydhe / Cokollate

Kek/ Torta

Fruta Pylli/Ananas / Cokollate